Vem är du?

Tänkte nu försöka ge er en bild av personen bakom bloggen. Jag är en kvinna med 25 års erfarenhet av diverse ting i ryggsäcken. Många tråkigheter men minst lika många tokigheter. Det jag finner mest fascinerande är människans unika psyke vilket gör mig jobbigt social och nyfiken. Jag har perioder då jag är väldigt kreativ ur många aspekt. Skapar tavlor och pysslar med naglar och små inrednings ting samtidigt som jag analyserar människan och samhället för att skapa texter som jag sedan delar här.
Tröttnar ibland på tankeverkstaden som vägrar stängas av till den gräns att jag ifrågasätter verkligheten men det är nog nyttigt att göra det ibland. Man kan anse att det som delas är för personligt men sopar inte under mattan att jag har en manodeppresiv sjukdom som troligtvis är grunden till att de flesta egenskaperna ovan är väldigt intensiva. Sörjer inte på något sätt denna obalansen i hjärnan för faktum är att jag under mina lyckorus kan ådstakomma mer än 4 personer under en dag och det överväger dalarna. Lärt mig av en väldigt ödmjuk person att acceptans i livet är A och O så jag är tillfreds med att inte alltid vara tillfreds och det känns grymt bra. Amen to that. 
Många anser att jag är väldigt barnslig och det säger jag inte emot alls för ibland är det bara jag och barnen som skrattar. Kurragömma är faktiskt den bästa leken någonsin. Fyfarao vad det pirrar i magen!